Template
Template Template
Template Thursday 20 June 2019 Template
 
Template
Artikelen.
Siddhartha PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Friday 25 September 2009

SIDDHARTHA, de groenvleugel ara

Geboren op 5 mei 2009, mannelijke ara-jong van Jason en Medusa.

Lees hier het verslag van Marc over de aanschaf van Siddhartha en de trainingen die hij met hem doet. Wij wensen jullie veel leesplezier.

Lees meer...
 
Gijsje PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Sunday 20 September 2009
Recentelijk hebben wij een leuk verslag gekregen van Anja en Marcel die vorig jaar een grijze roodstaart bij ons gekocht hebben, genaamd Gijsje. Lees mee in dit leuke verslag over Gijsje
Lees meer...
 
Bezoek aan een arakweker PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Tuesday 29 July 2008
Zaterdagochtend 20-10-2007 al vroeg (voor mij dan) kwam Erwin (fotograaf) me ophalen om op bezoek te gaan bij Jan en Francis Kuipers, al jaren gepassioneerde arakwekers. Het was heerlijk weer voor de tijd van jaar en we gingen vol goede moed op pad.
Erwin had een routeplanner bij zich dus konden we onbezorgd op pad gaan, helaas waren de batterijen bijna leeg dus vlak bij ons doel zou hij hem pas aandoen.
Laatst geupdate op ( Tuesday 29 July 2008 )
Lees meer...
 
Bono PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Saturday 17 May 2008
Bono, een edelmannetje, geboren op 20 februari 2007 is in één woord een pracht exemplaar. Niet alleen in schoonheid doch ook qua karakter. Nimmer hebben we een edel meegemaakt dat paardrijden zo gaaf vindt dat de galop toch wel de beste snelheid is om de vleugeltjes mee te laten wapperen. De reeks foto's die wij aanschouwd hebben zijn geweldig. Waar tref je een foto waar je een edelman op een stokkie aan het raam ziet zitten in een vrachtwagen en het daar enorm naar zijn zin heeft. Geniet van Paul zijn verslag over zijn edelmannetje en de prachtige foto's die zijn verhaal afsluiten.
Lees meer...
 
Bumba PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Saturday 17 May 2008
Op 4 mei jl. is onze eerste groenvleugel-ara-baby uitgevlogen. Bumba, een mannetje, werd 's middags door zijn nieuwe baasje Melina opgehaald. Na een lange autorit naar het noorden van het land, provincie Groningen, kon Bumba kennis maken met Melina's familie en het overige beestenspul waaronder zijn nieuwe partner Pipo. Lees hier Melina haar verhaal naar het toeleven van het gezelschap van een groenvleugel ara.
Laatst geupdate op ( Sunday 18 May 2008 )
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 19 - 27 van 33
Template
Template Template Template
Kijk ook eens op ons forum!Template Template