Template
Template Template
Template Sunday 28 May 2023 Template
 
Template
Dagboek
FrAnCa's dagboek 30.03.2008 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Sunday 30 March 2008
De lente is weer begonnen en ook de zomertijd is weer ingegaan. Langer licht 's avonds, dat is toch echt een genot. De lange donkere dagen maken langzaam plaats voor een lekker voorjaarsweertje. Ook de vogels in de volière buiten merken het verschil. Sommige zijn druk in de weer hun blok helemaal naar hun zin te krijgen en het koppel grijze roodstaarten is druk bezig hun jonge kroost op te voeden. Sinds dit weekend hebben ze voor het eerst hun oogjes open. Eerder hebben ze deze week een ring om hun poot gekregen. Dat viel nog niet mee, want moeders wou het blok niet verlaten en dan wordt het moeilijk om ze te ringen. Maar uiteindelijk is dit toch gelukt.
Lees meer...
 
FrAnCa's dagboek 22.03.2008 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Sunday 23 March 2008

Het grote "Kuiken" verslag.

Het gaat goed met al onze kuikens. De groenvleugel ara's zijn nu ruim zeven weken oud, de edels ruim zes weken oud, de grijze roodstaarten bijna twee weken oud en ons koppel rosé kaketoes zit op drie eieren.  Twee andere koppels, een koppel rosé kaketoes en een koppel naaktoog kaketoes zijn druk bezig hun nest voor te bereiden. Dat is dus nog even afwachten hoe dat verder gaat verlopen.

Laatst geupdate op ( Sunday 23 March 2008 )
Lees meer...
 
FrAnCa's dagboek 02.03.2008 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Sunday 02 March 2008
Een nieuwe maand is weer begonnen en terwijl buiten de storm om ons huis raast, genieten wij hier binnen van de aanblik van 4 jonge kuikens die we allemaal even uit het blok gehaald hebben voor een korte fotosessie.
Laatst geupdate op ( Sunday 02 March 2008 )
Lees meer...
 
FrAnCa's dagboek 13.02.2008 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Wednesday 13 February 2008
Vier kuikentjes zitten gezellig bij hun vader en moeder in het blok en met allen gaat het prima. Het jongste kuikentje is van ons koppel edelpapegaaien en is recentelijk geboren. Samen met zijn of haar broertje of zusje zitten ze gemoedelijk onder moeders vleugels en laten zich heerlijk verwennen door mama Arwen. Het kroost van onze groenvleugelara's groeien als kool en huppelen gezellig samen door het hele blok heen. Soms moet ik echt zoeken waar ze uithangen ...
Laatst geupdate op ( Wednesday 13 February 2008 )
Lees meer...
 
FrAnCa's dagboek 31.01.2008 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Thursday 31 January 2008
Laughing  GROOT NIEUWS !!!!!! Vandaag, op de verjaardag van onze koningin, is het eerste ara kuikentje uit het ei gekropen.
Een klein mormeltje met donsveertjes, goed in beweging, zoekt automatisch zijn of haar steun bij de andere twee nog niet uitgekomen eieren. Wauw, wat is dit een prachtig gezicht Kiss
Laatst geupdate op ( Friday 01 February 2008 )
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 28 - 36 van 45
Template
Template Template Template
Kijk ook eens op ons forum!Template Template