Template
Template Template
Template Sunday 28 May 2023 Template
 
Template
Dagboek
FrAnCa's dagboek 05.12.2007 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Wednesday 05 December 2007
Het heeft even geduurd maar vandaag een extra lang dagboek verhaal. We hebben wat langer gewacht met de update van vandaag met het dagboek zodat we onze verhalen met recente foto's kunnen begeleiden. Het is vandaag ook pakjesavond. Naast de pakjes voor onszelf hebben we de vogels verwent met een lekkere melange aan noten zoals hazelnoten, pecannoten en een mix aan diverse andere gemengde noten. De eerste duidelijke foto van onze grijze roodstaart kuiken is een feit. Het kuiken is nu twee en een halve week oud en is gisteren geringd. Het is voor de ouder-vogels altijd weer even wennen als hun kuiken uit het blok gehaald wordt voor het ringen en tevens het hele blok opnieuw voorzien wordt van een nieuwe bodembedekking. We hebben na het terug zetten van het kuiken nog even gewacht of de grijze roodstaart pop weer bij haar kuiken ging zitten. Binnen een minuut was het al weer zover en zijn de grijze roodstaarten weer met hun kuiken herenigd.
Laatst geupdate op ( Thursday 06 December 2007 )
Lees meer...
 
FrAnCa's dagboek 21.11.2007 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Wednesday 21 November 2007
Na lang wachten kunnen we dan eindelijk onze nieuwe geelvleugelara-man voorstellen. Zijn naam is Eragon, net zoals zijn voorganger, en is in juni dit jaar geboren. Hij zit nu in onze quarantaine ruimte en verblijft daar tot het sein "veilig" is gekomen voordat hij bij onze geelvleugelara-pop Saphira kan komen.
Lees meer...
 
FrAnCa's dagboek 17.11.2007 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Saturday 17 November 2007
Afgelopen zaterdag was het zover. Vol spanning hebben we gewacht tot we eindelijk Bowie, onze Berner Sennenhond op konden halen. Na een ritje van een klein uurtje konden we onze Bowie eindelijk in onze armen sluiten. Vol enthousiasme stond ze ons op te wachten, acht weken oud. Na een paar kopjes koffie, een map vol informatie en een puppypakket zijn we op weg gegaan naar huis, naar onze papegaaien.
Laatst geupdate op ( Saturday 17 November 2007 )
Lees meer...
 
FrAnCa's dagboek 07.11.2007 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Thursday 08 November 2007
Deze week is spannend voor ons begonnen. Afgelopen weekend hebben we besloten om er een nieuw huisgenootje bij te nemen. Voor de verandering deze keer geen papegaai maar een hond.
Laatst geupdate op ( Thursday 08 November 2007 )
Lees meer...
 
FrAnCa's dagboek 01.11.2007 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Thursday 01 November 2007
Een nieuwe maand is weer begonnen en sinds de klok weer een uur verzet is valt de schemering al weer vroeg in. Reden te meer om vanaf 17.00 uur overal de lichten in de kweekafdelingen aan te doen. Op de boerderij brand het licht al de hele dag zodat daar in de loop van de avond het licht gedoofd kan worden. Bij de anderen gaat het licht rond 22.00 uur uit. Met de eieren van ons kweekkoppel grijze roodstaarten op de boerderij gaat het prima.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 37 - 45 van 45
Template
Template Template Template
Kijk ook eens op ons forum!Template Template