Template
Template Template
Template Wednesday 07 December 2022 Template
 
Template
Ozzie en Yndi deel 2 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Sunday 06 May 2012

Hier het vervolg van Ozzie en Yndi, onze twee belhamel ara's.

Met een blauwgele ara en een groenvleugelara in huis is dat beslist niet saai te noemen. Yndi is intussen ruim een jaar oud en heeft intussen ook al een aardige woordenschat gekregen. Met twee kletsende ara's moet je echt goed opletten wie wat zegt want het lijkt enorm qua stemgeluid op elkaar. Yndi heeft het altijd over Ozzie en Ozzie altijd over zichzelf. Ondanks al haar woordenschat zegt ze haar eigen naam nog niet. Nog steeds zijn ze enorm aan elkaar gehecht en doen ze alles samen.
Ara liefde kan van alles omvatten. Het ene moment zitten ze elkaar te kroelen en het volgende moment vliegen ze elkaar in de haren om het daarna met een dikke snavelkus te bezegelen.
Frodo laten ze nu wat meer met rust, heb ook een kast dichter bij de kooi van Frodo gezet zodat hij in een rustig hoekje kan zitten zonder door twee ara's op de nek gezeten te worden.
Yndi is wel lief voor Frodo en gaat er zachter mee om. Ze heeft waarschijnlijk een onderonsje gehad met Frodo om stiekum het deurtje van zijn voederbakje achterin de kooi open te laten.
Dus stond ons de volgende ochtend een mooie verrassing te wachten toen Frodo bovenop zijn kooi zat en besloten had in de tijd dat hij eruit is om de kast te verbouwen. We hebben dus nu een deur met een mooi groot gat erin.
Tja, papegaaien, je hebt er de lusten en de lasten van.

Onderstaand enkele recente foto's van Ozzie en Yndi.

ozzie en yndi

ozzie en yndi

 ozzie en yndi

ozzie en yndi

 yndi

yndi

Laatst geupdate op ( Sunday 06 May 2012 )
 
< Vorige   Volgende >
Template
Template Template Template
Kijk ook eens op ons forum!Template Template