Template
Template Template
Template Saturday 27 May 2023 Template
 
Template
Loro Parque PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Wednesday 12 December 2007

Het Loro Parque is gelegen op het eiland Tenerife, één van de Canarische eilanden voor de kust van Afrika. Oorspronkelijk was het Loro Parque een papegaaien dierentuin, wat nog terug te vinden is in de naam. Nog steeds bezit het park een grote verzameling papegaaien. In het fokstation "La Vera" zitten meer dan 3000 papegaaien. Daarnaast hebben ze een grote collectie van andere diersoorten en is het park tevens een prachtige siertuin met een overvloedige rijkdom aan exotische bloemen en planten.

logo

In het 13 hectare tellende park leven de meest exotische dieren. Men treft er schildpadden, flamingo's, papegaaien, tropische vissen, dolfijnen, zeeleeuwen en pelikanen maar ook talloze soorten orchideeën.

Ingang van het Loro Parque

De ingang van het Loro Parque.

 

De Shows:
Er worden spectaculaire shows gegeven met papegaaien, orka's, dolfijnen en zeeleeuwen. In het aquarium worden de bezoekers verrast door de veelzijdige onderwaterwereld waarbij de komisch waggelende pinguins in het pinguinarium niet vergeten mogen worden. Daarnaast zijn er nog aapjes waaronder de chimpansees, gorilla's en titi's. De tijger en de jaguar vertegenwoordigen de katachtigen.

show papegaaien

De papegaaien show

 

orka show

De show met de orka's.

 

Laatst geupdate op ( Wednesday 12 December 2007 )
 
< Vorige
Template
Template Template Template
Kijk ook eens op ons forum!Template Template