Template
Template Template
Template Wednesday 01 May 2024 Template
 
Template
Bumba PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Saturday 17 May 2008
Op 4 mei jl. is onze eerste groenvleugel-ara-baby uitgevlogen. Bumba, een mannetje, werd 's middags door zijn nieuwe baasje Melina opgehaald. Na een lange autorit naar het noorden van het land, provincie Groningen, kon Bumba kennis maken met Melina's familie en het overige beestenspul waaronder zijn nieuwe partner Pipo. Lees hier Melina haar verhaal naar het toeleven van het gezelschap van een groenvleugel ara.

Melina:

De dag dat we Bumba dus gingen halen,was ik op van de zenuwen! Bij Angelique en Frank aangekomen waren de 2 aras lekker aan het slapen,dus wij eerst naar buiten en wat gedronken! Daarna het officiele gedeelte,ik de documenten en hun de zak met knopen! Natuurlijk nog een hele uitgebreid verhaal over voeden en dergelijke, want het is en blijft een kindje van ze!! En natuurlijk speelt het mee dat dit hun 1e nestje groenvleugels is.
Frank en Angelique jullie doen het hartstikke leuk, het geduld dat je moet opbrengen en overbrengen op de nieuwe eigenaren. De zee aan informatie die je krijgt voordat je een vogel krijgt. De informatiemap met info en de cd met fotos!! nou,eigenlijk perfect verzorgd!!

Bumba thuis!! Het is een scheet en ik weet dat als ik vragen heb,ik altijd kan bellen of mailen!!

Frank had mij gevraagd om Bumba te laten controleren door een vogelarts. Dit is inmiddels gebeurd door de heer A Beijer en die schreef in het paspoort van Bumba:
FANTASTISCH MOOI EN GOED UITZIENDE VOGEL COMPLIMENTEN AAN DE BAAS EN FOKKER/KWEKER!!

Zijn conclusie was dat hij maar heel weinig vogels van deze leeftijd gezien heeft die zo mooi op kleur en in de veren zaten!! Lichamelijk is ook alles piekfijn in orde.
Wij gaan heel erg van Bumba genieten!! en houden natuurlijk contact!
Veel kweeksucces toegewenst!

Groetjes Melina en Bumba (en de rest)

bumba

bumbaMelina en Bumba

bumba

 

Laatst geupdate op ( Sunday 18 May 2008 )
 
< Vorige   Volgende >
Template
Template Template Template
Kijk ook eens op ons forum!



Template Template