Template
Template Template
Template Saturday 20 April 2024 Template
 
Template
FrAnCa's dagboek 14.09.2009 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Frank Eindhoven   
Monday 14 September 2009

Aansluitend aan de presentatie van de "drie ondeugden" zullen wij een uitgebreid verslag geven van onze kweek vanaf dit voorjaar waarin het laatste dagboek geschreven was. Momenteel zijn er twee jonge groenvleugels, 1 jonge blauw-gele ara (ara's in samenwerking met Aursil papegaaien), 1 grijze roodstaart papegaai en 3 jonge edelpapegaaien aanwezig die grootgebracht worden.

groenvleugelsgrijsjeedels

Kijk en lees verder .......

De ara's van Franca papegaaien en Aursil papegaaien hebben dit jaar (tot nu toe) 4 jonge groenvleugel ara's en 2 jonge blauw-gele ara's grootgebracht. Twee groenvleugels en één blauw-gele ara zijn intussen uitgevlogen en voor één groenvleugel ara en één blauw-gele ara wordt nog een nieuw baasje gezocht. Bij interesse kunt u voor de groenvleugel ara contact opnemen met FrAnCa papegaaien en voor de blauw-gele ara kunt u contact opnemen met Aursil papegaaien (www.aursil.nl) Onderstaand enkele foto's van deze ara's

blauw gele

groenvleugels

groenvleugel

groenvleugel

blauw  gele

Tot zover het verslag over de ara's. In het volgend dagboek het verslag over de jonge grijze roodstaart en de edelpapegaaien.

 
< Vorige   Volgende >
Template
Template Template Template
Kijk ook eens op ons forum!



Template Template